EVENEMANGSKALENDER


FEBRUARI 2019

Föreläsning med Per Holknekt 20 februari kl. 18 på Alla Tiders Matlagare!

Per Holknekt har varit dyrkad skateboardstjärna, modedesigner och entreprenör. Han har tjänat tonvis med pengar och hans privata relationer har hamnat på löpet. Men han har också levt som missbrukare och uteliggare. ”Den allmänna bilden av lycka är en hägring. Sann lycka är att älska sig själv” säger han. I sin föreläsning berättar Per om sitt liv och sina erfarenheter - om lycka, rädsla och om att tro på sig själv och följa sin feeling.

FÖRELÄSARE
Per Holknekt är en av Sveriges mest uppmärksammade entreprenörer, firad modedesigner och skateboardproffs som även erfarit stora motgångar som hemlös alkoholist.

BAKGRUND
Per Holknekts story är välkänd: en tanig grabb från Falun med svag självkänsla flyttar till Kalifornien och blir skateboardstjärna. Han lever för kickar och dricker dagligen. Han flyttar hem och startar en skatebutik som går hur bra som helst. Han går in i nya perioder av missbruk och företagssuccéer, som bland annat klädmärkena Svea och Odd Molly. Han förlorar allt och blir utblottad och hemlös. Han reser sig, blir mångmiljonär och lever livet. Hans relationer med kända kvinnor hamnar på kvällstidningarnas förstasidor. Han påbörjar en ny kamp mot alkoholismen. Per Holknekts liv är en berg- och dalbana. Bokstavligen.

- Jag har startat dussintals företag och varumärken, jobbat stenhårt och surfat på framgången. Men jag har också befunnit mig i absolut mörker. Vi människor är alla av samma skrot och korn. Om jag kan lyckas så kan vem som helst lyckas, säger Per.

Kan jag, kan du, kan vem som helst.

Efter föreläsningen ingår middagsbuffé och goodiebag. 

Som befintlig kund betalar du endast 295 kr/person
Ordinarie pris 495 kr/person. Förmånspriset gäller endast de personer som är kund hos Nykvarns Energi.
 

MAJ

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk.
Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst oavsett vad du arbetar med eller är som person.

Per spenderar en halvdag med er/dig och tillsammans dyrkar vi upp era lås.

1. Prata förr -
tillkomst, existensberättigande.
2. Prata nu -
analys, problemställning
3. Prata framtid -
konkret plan

Fort gjort i en port.
Objektiv, neutral och oförskräckt betraktelse.
Sen hands on dra vapen.

Uppföljningsmiddag för deltagarna den 20 juni kl 20 på hemlig plats i centrala Stockholm.

3 700 kr exklusive moms/person. Begränsat antal platser. 

Varmt välkomna!